Velkommen til Guldborgsund-bibliotekerne nyhedsliste, som giver dig mulighed for at følge med i hvilke nye materialer, der kommer på biblioteket indenfor dine interesseområder.

Nedenfor kan du tilmelde dig forskellige materialekategorier, som du så ugentligt vil modtage hver mandag, der viser hvilke nye materialer, som er kommet på hylderne inden for de sidste 7 dage. Du kan ændre I dine præferencer, når du har modtaget dit første nyhedsbrev.

Hvis du tilmelder dig denne service, så accepterer du følgende villår:

Hvordan vi behandler dine personlige oplysninger
Formålet med denne service er, at give Guldborgsund bibliotekernes brugere mulighed for at få en ugentlig mail, der viser hvilke nye materialer, som biblioteket har bestilt. Dataansvarlig er Guldborgsund-bibliotekerne, kongensgade 43, 4800 Nykøbing Falster.

De personlige oplysninger, som du oplyser, bliver brugt til at kunne sende dig ugentlige mails med nye materialer indenfor dine interesseområder. Du kan til enhver tid framelde dig denne service ved at trykke på afmeld linket i en af de afsendte e-mails og dine oplysninger videregives ikke til andre.

Hvis du framelder dig denne service slettes informationer om dig og dine valg af præferencer efter 6 måneder.

Du kan læse mere om Guldborgsund Kommunes håndtering af databeskyttelsesreglerne på kommunens hjemmeside https://www.guldborgsund.dk/. Du kan også læse om databeskyttelse på Datatilsynets hjemmeside https://www.datatilsynet.dk/.


Vælg de kategorier som du er interesseret i:
Bøger
Tegneserie
Lydbog
Cd
Musik
Dvd
Playstation
Xbox
Billedbog