Velkommen til Silkeborg Bibliotekernes nyhedsliste, som giver dig mulighed for at følge med i hvilke nye materialer der kommer på biblioteket indenfor dine interesseområder.

Nedenfor kan du tilmelde dig forskellige materialekategorier som du så ugentlig vil modtage en e-mail der viser hvilke nye materialer der er kommet på hylderne.

Hvis du tilmelder dig denne service accepterer du følgende villår:

Hvordan vi behandler dine personlige oplysninger
Formålet med denne service er, at give Silkeborg Bibliotekernes brugere mulighed for at få en ugentlig mail der viser hvilke nye materialer som biblioteket har bestilt. Dataansvarlig er Silkeborg Bibliotekerne, Hostrupsgade 41A, 8600 Silkeborg.

De personlige oplysninger du oplyser, bliver brugt til at kunne sende dig ugentlige mails med nye materialer indenfor dine interesseområder. Du kan til enhver tid framelde dig denne service ved at trykke på afmeld linket i en af de afsendte e-mails og dine oplysninger videregives ikke til andre.

Hvis du framelder dig denne service slettes informationer om dig og dine valg af præferencer efter 6 måneder.

Du kan læse mere om Silkeborg Kommunes håndtering af databeskyttelsesreglerne på kommunens hjemmeside https://silkeborg.dk/Kommunen/Om-hjemmesiden/Databeskyttelse. Du kan også læse om databeskyttelse på Datatilsynets hjemmeside https://www.datatilsynet.dk/.


Vælg de kategorier som du er interesseret i:
Billedbog
Bøger
Cd
Tegneserie
Lydbog
Dvd
Node